Читај ми!

Све је отворено у реваншу

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је да је све отворено у реваншу, након вечерашњег ремија у Београду против Бордоа у првој утакмици плеј-офа за Лигу Европе (0:0).Тим имало подршку целог стадиона али су је играчи и заслужили борбеношћу и пожртвовањем.

"Све је отворено и Звезда неће бити без шанси. Принцип је исти, најважније је да избегнемо директне грешке, јер се оне скупо кажњавају. Када се игра против најбољих екипа дисциплина, концентрација и чврстина морају да се задрже до краја. Вечерас смо имали и мало среће", изјавио је Јанковић и додао да је екипа "добро одреаговала" после одласка дојучерашњег шефа стручног штаба Роберта Просинечког.

После великог стреса за екипу, одреаговали смо добро. Кроз утакмицу смо подизали сампоуздање. Трудили смо се да избегнемо атлетску борбу на средини терена, јер смо у томе инфериорни. Имали смо подршку целог стадиона, играчи су борбеношћу и пожртвовањем заслужили подршку и ја им честитам на томе, нагласио је Јанковић.

Тренер црвено-белих је навео да не може да буде срећан, јер његов тим није победио, али да је задовољан због приказане игре против чврсте француске екипе.

Пре реванша имамо јако битну утакмицу у Новом Пазару, која је својеврстан тест. Она је подједнако важна и имамо реалну шану да тај меч завршимо на најбољи могући начин. Учинићемо све да опоравимо Лазовића, Максимовића и Миливојевића, који су вечерас играли ровити", рекао је Јанковић.

Тренер Бордоа Франсис Жило сматра да Звезда вечерас није надиграла његов тим.

Нису нас изненадили, знали смо да ћемо затећи овакву Звезду после промене тренера. Утакмица је била отворена, нисмо успели да дамо гол, а имали смо повољне шансе. Звезда је потврдила да је добар тим, али видећемо како ће се понашати у реваншу, рекао је Жило.

Реванш утакмица између српског и француског представника на програму је за седам дана у Бордоу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару