Читај ми!

Фудбал уживо: Реванши дају одговор

Црвена звезда и Бордо одиграли су меч без голова у оквиру последњег кола квалификација за Лигу Европе. Звезда равноправан ривал искусној и чврстој екипи из Француске. Партизан поражен у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе. Тромсе - Партизан 3:2 (1:1). С тим у виду, јасно је да ће вечити ривали пролаз у групну фазу Лиге Европе тражити у реванш сусретима

 23.38 - А док се у Београду и остатку Европе играо фудбал, у Солуну је беснео рат на трибинама. Навијачи Рапида из Беча и пре самог судијског звиждука засули су домаће присталице бакљама. Одговор навијача грчког тима био је више него суров...

22.52 - Крај сусрета, Црвена звезда и Бордо одиграли су меч без голова.

22.41 - Сам финиш меча на Маракани. По неколико озбиљнијих ситуација испред оба гола, али без адекватне реализације.

22.23 - Напади Бордоа све жустрији. Подједнако жустри и стартови играча са обе стране. 

22.14 - По једна полуприлика на обе стране у првих петнаестак минута другог дела сусрета. Темпо утакмице и даље поприлично јак. 

22.03 - Почело друго полувреме на Маракани.

21.46 - Завршено је прво полувреме на мечу Црвене звезде и Бордоа. Тренутни резултат је 0:0. 

21.36 - Поново је Лазовић веома добро шутирао, али овога пута голман Карасо био је принуђен да интервенише и тако спасе своју мрежу. Ту, међутим, није био крај узбуђењима испред гола "жирондинаца", али конкретнији ударац је изостао.

21.29 - Младеновић је у погрешном тренутку покушао да искораком напред направи офсајд замку, дозволивши тако Обрањаку да нечуван изађе сам испред Бајковића. На срећу, нападач Бордоа није био прецизан. 

20.16 - Прва полуприлика Звезде. Шутирао је Лазовић са ивице казненог простора, доста интелигентно, али ипак није било разлога да интервенише голман Бордоа.

21.11 - У првих десет минута сусрета без већих прилика или озбиљнијих акција. Звезда, у донекле измењеној постави, игра опрезно и своју шансу чека из контри и полуконтри.

21.00 - Почео дуел Црвене звезде и Бордоа у сјајној атмосфери солидно попуњене Маракане.

20.17 - Крај сусрета, Тромсе је савладао Партизан са 3:2 (1:1).  

20.12 - Минут 88, Лазар Марковић пропушта идеалну шансу за изједначење. Сам је избио пред голмана домаћих, шутирао, али погађа голмана у руку. 

20.08 - Минут 83, 3:2, стрелац Митровић.  

 

20.07 - Минут 82, 3:1, стрелац Мбођи.

20.02 - Минут 77, 2:1 за Тромсе, стрелац Бјорк. 

19.49 - Драге шутира са око 12 метара, замало преко гола.

 

19.47 - Велика прилика за Пријовића, направио је прави дар-мар у казненом простору, али на крају погађа стативу.  

19.40 - Фантастична прилика за Шћеповића, иделно га је упослио Бабовић. Стефан је сам испред голмана, али шутира право у њега.

19.31 - Почело друго полувреме. 

19.15 -  Слободњак за Тромсо са 35 метара, лопта упућена на петерац, сви из одбране гледају, неко је упућује ка празном голу, али је ту као из земље изникао Миљковић и са гол-линије спасао сигуран гол.

19.10 - Саша Марковић враћа резултатски егал 1:1, 43. минут. Предходио је идеалан центаршут Волкова.

19.06 - Тромсе је дошао до вођства у 37. минуту. Стрелац је Пријовић након корнера са десне стране који је извео Драге.

18.45 - "Црно-бели" се ослобађају притиска домаћина. 

18.30 - Почео меч између Тромсеа и Партизана. 

18.22 - Енглески фудбалер средине терена Џои Бартон почео је преговоре о преласку из Квинс Парк Ренџерса у Олимпик из Марсеља, изјавио је данас његов менаџер Вили Мекеј француским медијима.

17.56 - Управа Трумсеа се жали да је продато тек нешто више од 2.200 карата за утакмицу против Партизана. Капацитет стадиона 10.225 места.

16.56 - Реал стигао у Барселону на први Ел Класико сезоне. Мурињо тврди да га је баш брига за резултат... 

16.15 - Борусија Дортмунд оштетила трофеј који припада освајачу Бундеслиге. Не зна се ко је крив... 

15.55 - Жозе Мурињо изоставио Каку са списка играча који ће наступити против Барсе у Суперкупу. Кака на "излазним" вратима из Реала... Јунајтед чека.

Звезда очекује подршку око 40.000 навијача пред скоро немогућу мисију против Бордоа у последњем кругу квалификација за Лигу Европе. Партизан тражи резултат који му, уз помоћ "гробара" отвара врата ватреном реваншу у Хумској.

Меч Партизана почиње у 18.30. "Гробари" очекују искупљење својих љубимаца после депресивног избацивања од АЕЛ-а из Лиге шампиона и једнако болног пораза против Доњег Срема.

Звезда и Бордо играју од 21 час. "Црвено-бели" у меч улазе после једне од натурбулентнијих седмица последњих година и са новим тренером Александром Јанковићем.

Меч са трибина прати Роберт Просинечки.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару