Читај ми!

Фудбал уживо: Четири победе домаћина

Одигране утакмице плеј-офа за Лигу шампиона, домаћини четири од пет. Марибор храбар на Максимиру, Малага убедљива. Гол Басте за Удинезе, црвени картон за Јовановића. Сантос као на мото-тркама. И даље се чека крај саге о одласку Луке Модрића у Реал.

22.35 - Коначни резултати мечева плеј-офа за Лигу шампиона: Динамо–Марибор 2:1, Брага–Удинезе 1:1, АЕЛ–Андерлехт 2:1, БАТЕ–Шмона 2:0 и Малага–Панатинаикос 2:0.

22.22 - БАТЕ брзо користи предност од играча више, па Родионов у 78. минуту постиже и други гол за белоруског шампиона. БАТЕ–Хапоел Шмона 2:0. 

22.18 - Милан Јовановић у 75. минуту добија други жути картон и Андерлехт остаје са играчем мање на терену. 

22.15 - АЕЛ поново води. Овога пута, стрелац је Руи Мигел, играо се 72. минут. АЕЛ–Андерлехт 2:1.

22.14 - Марибор промашује прилике, а Динамо стиже до гола. Бадељ се искупио за аутогол из првог дела и у 74. минуту доводи "модре" до предности од 2:1. 

22.13 - БАТЕ ће до краја меча играти са играчем више на терену. Играч Хапоел Шмоне Душан Матовић у 70. минуту добија други жути картон, аутоматски и искључење. 

22.09 - Брага стиже до изједначења против Удинезеа у 68. минуту, а стрелац је Исмаили.

22.06 - Први гол у наставку постигнут је у Никозији. Андерлехт преко Мбоканија успева да изједначи резултат против АЕЛ-а на 1:1 у 62. минуту. 

21.31 - Полувремена на мечевима плеј-офа за Лигу шампиона: Динамо–Марибор 1:1, Брага–Удинезе 0:1, АЕЛ–Андерлехт 1:0, БАТЕ–Шмона 1:0 и Малага–Панатинаикос 2:0.

21.25 - Кипарски АЕЛ долази до предности против Андерлехта од 1:0. Стрелац је Жуниор у 34. минуту утакмице.

21.23 - Марибор узвраћа ударац. После много боље игре Динама у већем делу првог дела, Словенци стижу до изједначења аутоголом Бадеља у 39. минуту.

21.22 - Малага удвостручује предност против Панатинаикоса поготком Елисеуа у 34. минуту. 

21.14 - Белоруски шампион, екипа БАТЕ Борисова води против Хапоел Шмоне са 1:0. Стрелац Родионов у 29. минуту меча.

21.07 - Голом Душана Басте у 23. минуту, Удинезе води на гостовању против Браге са 1:0.  

21.04 - И поред финансијских проблема, Малага граби ка Лиги шампиона. Поготком Демикелиса, од 17. минута, Шпанци воде против Панатинаикоса са 1:0. 

20.54 - Одличан почетак "модрих". Поготком Чопа, Динамо од десетог минута води са 1:0 против Марибора.

20.45 - Почело пет утакмица квалификација за Лигу шампиона: Динамо–Марибор, Брага–Удинезе, АЕЛ–Андерлехт, БАТЕ–Шмона и Малага–Панатинаикос. 

19.30 - Манчестер Сити објавио је данас да ће се аргентински фудбалер Серхио Агуеро вратити тренинзима за месец дана, иако је прва процена била да ће паузирати шест месеци због повреде колена.

18.07 - Лондонска полиција привела је фудбалера Арсенала Андреа Сантоша због пребрзе вожње, пошто је у петак возио свој "масерати" брзином од 209 километара на час.

17.58 - Италијанска фудбалска федерација саопштила је данас да је Дисциплинска комисија те организације одбила жалбу Јувентусовог тренера Антонија Контеа на десетомесечну суспензију због умешаности у намештање утакмица.

17.45 - Адријан Муту раскинуо уговор са Ћезеном и каријеру ће наставити у француском Ајачију. Ако прође лекарске прегледе, Муту би требало да потпише двогодишњи уговор. 

16.10 - Швеђани оптужили фризуру младог бека Јере Ухонена за гол Селтика. Ухонен је намештао фризуру, па није видео Самарасов центаршут... Процените сами. Бек Хелсинборга, наводно, иде код фризера.

15.27 - Реал и Квинс Парк Ренџерс се договорили - Рикардо Карваљо иде на Острво. Истовремено, Мајкл Досон из КВР иде у Тотенхем.

14.30 - Ливерпул сутра против Хартса у Лиги Европе без Стивена Џерарда, Луиса Суареза, Мартина Шкртела и Глена Џонсона.

14.00 - Мурињо мисли да ће се Нури Сахин сјајно снаћи у Арсеналу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару