Читај ми!

Звезда никада није аутсајдер

Нови тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је да његов тим никада не може да буде аутсајдер, па чак ни када игра против Бордоа, једне од најбољих француских екипа.

"Звезда у иностранству има сјајан статус. Она је за Французе европски шампион и они нас поштују. Не верујем да могу да нас потцене. Звезда никада није тотални аутсајдер у Европи. Очекујемо велику утакмицу, морамо да будемо на нивоу реномеа клуба", рекао је Јанковић на конференцији за новинаре на стадиону Црвене звезде.

"Црвено-бели" сутра играју против Бордоа први меч баража за пласман у Лигу Европе.

Јанковић је истакао да је Бордо физички јача екипа, али да то не значи да ће његов тим да буде инфериоран.

"Бордо доводи играче на основу физичких предиспозиција. Регрутују младе афричке фудбалере који пролазе француску школу и сигурно ће покушати да наметну јак ритам са доста трчања. Не могу да обећам да ћемо нападати у таласима, јер је у питању европска утакмица. Трудићемо се да наметнемо онај сегмент игре у којем имамо предност", навео је тренер "црвено-белих".

Јанковић је додао да би био задовољан сваком победом без примљеног гола.

"Свака таква победа у Европи је сјајна, али мене интересује однос према игри. Ми смо домаћини, имамо квалитет и обавезу да одиграмо добру утакмицу. Очекујем да играчи буду сконцентрисани свих 90 минута, јер се грешке на овом нивоу скупо плаћају", закључио је Јанковић.

Фудбалер средине терена "црвено-белих" Милош Димитријевић рекао је да га у дуелу против Бордоа занима само победа.

"Бордо је квалитетан тим, познајем га јер сам играо у Француској. Сви играчи представљају потенцијалну опасност по наш гол, посебно Лудовик Обрањак који је незгодан из прекида. Ми смо се опоравили од утакмице са Радом и спремни смо за сутрашњи меч", навео је он.

Утакмица Црвена звезда–ордо на програму је у четвртак од 20.45 на стадиону у Љутице Богдана.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару