Читај ми!

Вермезовића брину беле ноћи

Црно-бели се окрећу Лиги Европе, на том путу се налази неугодна норвешка екипа Тромсе. Партизан јури форму, до тог меча биће одиграна два кола наше лиге, прилика за уигравање нашег шампиона. Тренер партизана поред дуела са високим противником страхује и од белих ноћи.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић казао је да у двомечу са Тромсеом у баражу за Лигу Европe очекује јаке утакмице са много дуела против високих противничких играча.

"Тромсе је тврда екипа, која игра на мали број голова. Очекујем јаку утакмицу, са много дуела против високих противничких играча. Одиграли су 17 утакмица што значи да су у доброј форми. За нас је сваки противник подједнако тежак и важан и бићемо максимално мотивисани и ангажовани. Могли смо да прођемо боље, а могли смо и горе, тако да је то - то", рекао је Вермезовић новинарима у Београду.

Тромсе је у другом колу квалификација за Лигу Европe елиминисао словеначку Олимпију укупним резултатом 1:0, а у трећем украјински Металург из Доњецка са укупних 2:1.

"Требаће нам две добре утакмице како бисмо направили добар резултат у Европи. Спремаћемо се, имаћемо две  утакмице више у домаћем првенству тако да очекујем да нам и форма буде на вишем нивоу. Детаље око путовања не знам. Већи проблем може да буде јер нема ноћи за спавање, питање је како ће се играчи одморити. То је још један изазов за нас да видимо како ћемо се снаћи", казао је он.

На питање новинара да ли вештачка трава, на којој Тромсе игра домаће утакмице, може да представља проблем за његову екипу, Вермезовић је рекао да то може да буде проблем, али да је боље да се игра на њој, него на лошем природном терену.

"Вештачка подлога може да буде проблем, ја је лично не волим, али је тренд да се све више игра на њoj. Али, боље је да играмо на вештачкој трави него на онаквом терену као на Малти", рекао је тренер црно-белих.

Партизан ће у првој утакмици бити гост, у четвртак, 23. авугста у Тромсеу у Норвешкој, док је реванш недељу дана касније у Београду.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару