Читај ми!

Синиша, нова правила

Синиша Михајловић поставио правила понашања у репрезентацији Србије. Сви морају да науче химну и поштују фер-плеј. На утакмицама жели спортску атмосферу и безбедност за гледаоце. Видић и Станковић одбили да се врате у тим. Бонус за пласман на Светско првенство 300.000 евра.

Синиша Михајловић ће у наредне две године водити фудбалску репрезентацију Србије, али по новим правилима. Сви играчи потписаће кодекс понашања. Утакмице ће се играти само на стадионима који могу да гарантују безбедност и задовољство свима.

"Желим да видим на утакмицама и децу, и родитеље, и старце", рекао је Михајловић на првој утакмици коју је одржао у својству селектора фудбалске репрезентације Србије.

"Да не верујем да ћемо се квалификовати за СП, не бих ни долазио. Постао сам тренер, између осталог, и јер не желим да играчи понављају грешке које сам ја правио као играч. Зато ће сви фудбалери потписати уговор са мном и Савезом о кодексу понашања. Између осталог, мораће да науче химну и да је певају. Химна је наша и ко не зна - мораће да је научи", рекао је Михајловић.

"Мој први циљ је пласман на Светско првенство. Преузимам одговорност за резултат", рекао је Михајловић, који је уговор потписао на две године. "Нисам желео уговор на четири, јер нисам хтео да у случају неуспеха добијам новац, иако га нисам заслужио".

"Част ми је што сам постао селектор у овом моменту. Најсрећнији сам човек на свету", рекао је Михајловић.

Нови селектор српске репрезентације већ је разговарао са Дејаном Станковићем и Немањом Видићем, који су, како је рекао, одбили да се врате у репрезентацију.

"Дејан ће, у складу са обавезама, бити део репрезентације. Биће на тренинзима и део екипе", рекао је Михајловић и нагласио да српски фудбал има лош имиџ у свету, посебно кад је реч о навијачима.

"Утакмице ће морати да се играју у пријатељској атмосфери и у складу са тим играће се само на стадионима који могу да обезбеде безбедност и задовољство свима", закључио је Михајловић.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару