Читај ми!

Нова сарадња Звезде и Гаспрома

Спортско друштво Црвена звезда, фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Гаспром потписали су Меморандум о намерама проширења сарадње, што је први корак према потписивању новог, финансијски повољнијег спонзорског уговора.

Уговор су потписали председник Спортског друштва Петар Шкундрић, први човек фудбалског клуба Владан Луклћ и генерални директор Гаспрома Кирил Кравченко.

 

Конференције за медије на стадиону Црвене звезде присуствовали су потпредседник Владе Ивица Дачић, министри Оливер Дулић и Небојша Ћирић, председник Скупштине града Александар Антић, генерални директор компаније "Телеком Србије" Бранко Радујко, као и тренер Роберт Просинечки и играчи првог тима.

Председник СД Црвена звезда Петар Шкундрић рекао је да је овим потезом направљен искорак ка стварању бољих услова за рад фудбалског клуба.

"Без јаког фудбалског клуба и оног што је он стварао кроз историју, нема ни јаке Звездине породице. Наше спортско друштво је најбројније у Србији и овом делу Европе и представља најбољи бренд наше спортске културе. Гаспром је то као друштвено одговорна компанија препознао и заједно смо дошли до закључка да је потребно да још више подрже клуб", рекао је Шкундрић.

Према Шкундрићевим речима нови уговор значи и нове обавезе за црвено-беле фудбалере, а то значи да се очекује освајање Купа, а у будућности и шампионске титуле.

"Гаспром је подржао подмлађивање играчког састава и ослањање на сопствену омладинску школу и талентоване играче из региона", рекао је Шкундрић.

Он је најавио и већу финансијску помоћ компаније "Телеком Србија".

"Идемо на то да формирамо пул спонзора, у коме ће поред Гаспрома и Телекома бити још компанија, који ће помоћи да Црвена звезда оствари оно што ми сви желимо", закључио је Шкундрић.

Генерални директор Гаспрома Кирил Кравченко истакао је да се потписивање новог уговора очекује до краја маја.

"Претходне недеље на клупском већу постигли смо договор да повећамо ефикасност рада, поставимо бољу организацију и сложили се о томе како ћемо развијати тим у будућности", истакао је Кравченко.

Спонзорски уговор између Црвене звезде и Гаспрома потписан је 2010. године и важи до јула. 2015. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару