Читај ми!

И после Пепа - Тито

Пеп Гвардиола више није тренер Барселоне. "Уморан сам", рекао је Пеп. Нови тренер Барсе је Гвардиолин помоћник Тито Виланова. Меси: Хвала Пеп.

14.03 - Нови тренер Барсе је Гвардиолин помоћник Тито Виланова.

14.00 - "Пре или касније ћу поново тренирати неки тим. Сада немам жељу", рекао Гвардиола.

13.45 - Гвардиола: "Четири године на челу Барсе се чине као вечност, ово је тежак тренутак за мене. Исцрпљен сам."

13.43 - "Позвали смо вас да вам кажемо да Гвардиола више неће бити тренер Барсе", рекао Сандро Росел. 

13.31 - Гвардиола, Росел и Зубизарета ушли у салу за конференције. 

13.11 - Гвардиола објаснио да одлази због "премора и недостатка ентузијазма", пише Мундо депортиво. 

12.30 - Гвардиола играчима и сарадницима обзнанио одлуку да неће више бити Барсин тренер. Тренинг завршен, Гвардиола, Зубизарета и Росел спремни за конференцију за новинаре.

11.30 - Барселона почела тренинг са пола сата закашњења због Гвардиолиног састанка са играчима. Конференција за новинаре померена за 13.30 часова. "Пеп одлази", пишу листом сви медији у Шпанији. 

Скоро цео дан Сандро Росел убеђивао је Пепа Гвардиолу да остане у Барселони. Понуда шефа Барсе била је невероватна, јер је тренеру остављено да сам одреди висину плате, изабере играче које жели да доведе... Пеп је рекао: "Не".

Гвардиола је јутрос дошао на тренинг и играчима саопштио да ће Барсу од наредне сезоне водити неко други. Сандро Росел и Андони Зубизарета су одлучили да то буде Тито Виланова, иако су оптицају била имена попут Лорана Блана, Бјелсе или Боаша. 

"Захваљујем Пепу из свег срца, приватно и професионално. Емоције су ме спречиле да присуствујем конференцији за новинаре. Знао сам да ћу видети тужна лица саиграча и због тога сам одлучио да изостанем", рекао је Лео Меси.

Барселонин тренинг  почео је са пола сата закашњења, а  конференцији за новинаре присуствовали су безмало сви првотимци Барсе.

Гвардиола, тврде стручњаци Скај спорта, жели да дође у Енглеску.

 

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару