Читај ми!

Маракана у новом руху

Потписивањем Меморандума са реномираном кинеском компанијом започеће процес реконструкције 'Маракане' и њеног претварања у најмодернији стадион у овом делу Европе. Изградња новог Звездиног стадиона инвестиција која вреди најмање 450 милиона евра.

Председник Спортског друштва Црвена звезда Петар Шкундрић изјавио је данас да ће потписивањем Меморандума с једном кинеском компанијом у четвртак почети реконструкција Звездиног фудбалског стадиона "Маракана".

"Потписивање Меморандума значи да је почео процес реконструкције наше 'Маракане' и њеног претварања у најмодернији стадион у овом делу Европе", рекао је Шкундрић на оснивању званичног клуба навијача Црвене звезде у Пожаревцу.  Он је додао да је изградња новог Звездиног стадиона "инвестиција која вреди најмање 450 милиона евра".

"Очекујемо да у наредним месецима завршимо преговоре о уговору о изградњи стадиона, да кинески партнери обезбеде финансирање од банака из те земље, као и да до краја године завршимо припреме за почетак прве фазе реконструкције нашег стадиона", казао је Шкундрић.

Председник СД Црвена звезда је рекао да се иза фудбалског клуба налази "веома тешко време" у којем се борио с "милионским дуговима, наслеђеним проблемима и изгубљеним позицијама".

"Ти проблеми ће у наредном периоду бити решени захваљујући неколицини важних корака који су учињени протеклих месеци, а чија реализација се очекује веома брзо", истакао је председник СД Црвена звезда. Он је казао и да ситуација у читавом спортском друштву зависи од фудбалског клуба.

"Уверен сам да ће позитивне ствари које ће се десити у фудбалу позитивно утицати и на друге спортове који ће, такође, добити нове спонзоре", додао је Шкундрић.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару