Читај ми!

Грант будан

Стратега Партизана Аврама Гранта неће успавати чињеница да црно-бели имају 10 бодова предности и да су практично одбранили титулу шампиона Србије. "Близу смо титуле, али морамо да будемо опрезни. Нема опуштања, желимо да победимо све мечеве до краја", истакао је израелски стручњак.

Тренер фудбалера Партизана Аврам Грант рекао је данас да га неће успавати чињеница да црно-бели имају 10 бодова предности и да су практично одбранили титулу шампиона Србије.

"Волим изазове, не заборавите да је у једном тренутку предност спала на шест бодова, па смо опет успели да је вратимо на 10. Нисмо успавани због убедљивог вођства, важно је да до краја играмо добро и да навијачи уживају када дођу на стадион", рекао је Грант на конференцији за новинаре у Спортском центру Телеоптик.

Црно-бели сутра дочекују БСК из Борче, а Грант истиче да екипа мора да буде опрезна.

"Близу смо титуле, али морамо да будемо опрезни. Нема опуштања, желимо да победимо све мечеве до краја и не занима нас ко се од ривала бори за опстанак, а ко за Европу", истакао је израелски стручњак, који још није одлучио ко ће на голу да замени Владимира Стојковића, који мора да паузира због четири жута картона. Грант је додао да је уз помоћ Звонка Живковића одлично упознао врлине и мане БСК-а.

"Желимо да наставимо победнички низ, имаћемо приступ као на свим претходним утакмицама и на терен ћемо изаћи у најбољем саставу", поручио је је Грант. Он је истакао да је још рано за давање оцена о игри Енглеза Харија Агомбара, који је стигао на пробу.

"Не могу још да коментаришем његову игре, остаће још неколико дана на тестовима, па ћемо видети. Биће још играча који ће долазити на пробу и морамо добро да водимо рачуна због правила о ограниченом броју странаца", завршио је Грант.

Утакмица 26. кола Суперлиге између Партизана и БСК-а игра су сутра од 18.30 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару