Резови у Воши

Управни одбор новосадског прволигаша донео је, и помало драстичну одлуку, да због лоших резултата и недисциплине из екипе одстрани чак четворицу првотимаца. Ван екипе Војводине тако су се нашли голман Супић, Данијел Мојсов, Бранислав Трајковић и Александар Катаи. Они ће тренирати одвојено од екипе, а њихова даља судбина, за сада, није позната.

Управни одбор Фудбалског клуба Војводина донео је одлуку о избацивању из тима голмана Немање Супића, штопера Данијела Мојсова и Бранислава Трајковића, те позајмљеног Александра Катаија.

Та одлука је донета на седници којој није присуствовао Ратко Бутуровић, а саопштили су је чланови Управног одбора клуба Душан Влаовић, Ђерђ Балатон и Душан Пајевић. Одлука је, наводно, донета једногласно, и треба да послужи као порука и осталим фудбалерима новосадског клуба.

"Не бисмо улазили у појединости због којих су удаљена баш ова четворица, довољно је да кажемо да су потрошили све кредите, и спортске и оне друге. И сви други играчи су стално на оку и од њиховог понашања и резултата зависиће евентуалне даље мере", рекао је Влаовић на импровизованој конференцији за новинаре.

Сва четворица ће, почевши од уторка, тренирати по посебном програму. Голман Супић, према Влаовићевим речима, нову средину може да потражи одмах. Војводина је, такође, обавестила Олимпијакос да више не рачуна на Катаија, који је званично фудбалер клуба из Пиреја.

"Што се Мојсова и Трајковића тиче, за њих прелазни рок не постоји! Нема те понуде, ма са коликим износом она била поткрепљена, коју ће Војводина и разматрати", рекао је Влаовић.

Иако Влаовић то није желео и експлицитно да потврди, ово је била јасна алузија на приче о наводној жељи Мојсова и Трајковића да пређу у Партизан, односно Црвену звезду.

Одлука о удаљавању из тима поменутој четворици је, иначе, саопштена непосредно пре поподневног тренинга у понедељак.

"Не, нисам изненађен, ово је само потврда да у нашем фудбалу може да се деси буквално све. Моје је да радим оно што ми кажу и ја ћу то и чинити, али не могу да не истакнем да смо у последњих десетак кола екипу држали управо Супић, Мојсов и ја. А што се прича о мени и Звезди тиче, њена жеља се зна, али ја са Београђанима немам никакав контакт", изјавио је Трајковић, за "Новости".

Одлучено је такође да Војводинадо краја сезоне неће ангажовати новог тренера. У среду против Јавора, као и у преостала четири кола, екипу ће водити Златомир Загорчић, који поседује профи лиценцу.

Раскинут је уговор о сарадњи са кондиционим тренером Зораном Банићевићем. Разлог, међутим, није лоша физичка припрема екипе, већ чињеница да је он у Суботици, приликом трећег гола домаћина, "аплаудирао играчу домаћег тима".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару