Читај ми!

Микић за минималац Звезде

Капитен црвено-белих Никола Микић донео је победу Црвеној звезди у 81. минуту. Он је био најближи лопти пошто је Лука Милуновић главом шутирао и погодио стативу после центаршута Душка Тошића са десне стране.

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену екипу ужичке Слободе са 1:0 у последњој данашњој утакмици 25. кола Суперлиге Србије.

Стрелац јединог поготка на утакмици био је капитен црвено-белих Никола Микић у 81. минуту, а претходно је стативу погодио резервиста Лука Милуновић.

Црвено-бели су имали иницијативу током највећег дела утакмице, али им је недостајало концентрације у завршници акција. Тренер домаћина Роберт Просинечки поготово неће моћи да буде задовољан игром у првом полувремену, док је слика делимично поправљена у наставку.

У шансама су најчешће били Лазовић, Борха и Касалица, а најбољу је имао Лука Миливојевић већ у првом минуту наставка, када му је голман гостију Дарко Божовић одбранио шут главом са осам метара после центаршута Филипа Младеновића. У финишу меча добру прилику имао је Милош Димитријевић, али је његов оштар шут са 17 метара отишао мало преко гола.

Слобода је покушавала да припрети црвено-белима из контранапада, али су гости, ипак, пре свега били оријентисани на одбрану сопственог гола.

Пред почетак утакмице одбојкаши и одбојкашице Црвене звезде прошетали су атлетском стазом са пехарима које су освојили у домаћем првенству и поздравили око 11.000 навијача.

Резултати и стрелци у 25. колу:

Смедерево - Партизан 0:2 (Илић 86, Манга 90+3)
Раднички - Нови Пазар 3:1 (Спалевић 42. пенал, 77, Арифовић 89. аутогол - Богуновић 53)
Борац - ОФК Београд 0:2 (Батиоха 13, Поповић 36)
БСК Борча - Јагодина 0:4 (Крстић 4, 56, Стојковић 66, Костић 88)
Јавор - Рад 1:0 (Вељовић 73. пенал)
Спартак - Војводина 5:1 (Носковић 11, Пушкарић 15, 36, Адамовић 77, Деспотовић 89 - Бојовић 58)
Црвена звезда - Слобода 1:0 (Микић 81)

Сутра:
Металац - Хајдук

Табела: Партизан 68, Црвена звезда 58, Раднички 45, Војводина 42, Јагодина 41, Слобода 38, Спартак 37, ОФК Београд 35, итд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару