СЛО - СРБ 15.00
ДАН - ЕНГ 18.00
ШПА - ИТА 21.00
Читај ми!

Фудбалер са сломљеним носем - Мбапе тражи идеју за маску

Килијан Мбапе је на друштвеним мрежама затражио идеју за маску коју ће носити због поломљеног носа у наредном периоду на шампионату Европе.

Репрезентативац Француске Килијан Мбапе задобио је прелом носа у другом полувремену утакмице Аустрија - Француска у првом колу групе Д на првенству Европе.

Медицинско особље француског тима и лекар Франк ле Гал дијагностиковали су фудбалеру сломљен нос током радиолошких прегледа у болници у Диселдорфу. Мбапе се вратио у камп Француске, а наредних дана ће бити подрвгнут терапијама.

Фудбалски савез Француске је саопштио да Мбапе неће бити оперисан, те је најавио да ће морати да носи маску. Убрзо након тога, капитен тима је на друштвеним мрежама затражио идеју за дизајн маске.

Претходних година корисници друштвених мрежа упоређивали су Мбапеа са Донателом из популарног серијала о Нинџа корњачама. Испод његове објаве на Икс мрежи они домишљати су му препоручивали маске у бојама повеза око очију цртаних јунака.

Француска ће наредну утакмицу на Европском првенству играти против Холандије у другом колу групне фазе, 21. јуна у Лајпцигу.

четвртак, 20. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије