ТУР - ГРУ 18.00
ПОР - ЧЕШ 21.00
Читај ми!

Тадићево обећање: Учинићемо све да прођемо групу

Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је да ће његов тим учинити све да прође у другу фазу такмичења на Европском првенству у Немачкој

Европско првенство ће бити одржан у Немачкој од 14. јуна до 14. јула, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.

"Расположење је супер, као и обично. Ова група, генерација, сви се заједно држимо, све је у најбољем реду. Мислим да су биле доста добре провере, Аустрија ме је јако пријатно изненадила, Шведска је добра екипа. Резултат није био толико битан, задовољан сам проверама", рекао је Тадић на конференцији за медије у Старој Пазови.

"Орлови" вечерас путују у Немачку, а први меч ће одиграти 16. јуна против Енглеске.

"Требало би да идемо меч по меч. Енглеска нам је најбитнији фокус. Учинићемо све да остваримо добар резултат, они су главни фаворити, али учинићемо све да остваримо добар резултат, учинићемо све да остваримо циљ, да прођемо у наредну рунду ЕП", додао је Тадић.

Он је истакао да нема еуфорије као уочи Светског првенства у Катару.

"Мислим да је сад доста другачије. Прошли пут је била већа еуфорија, са ким год сам причао, било је полуфинале минимум. Сада је добро да нема толике еуфорије. Учинићемо све да прођемо групу, то можемо да обећамо, све ћемо да урадимо за добар резултат", истакао је капитен репрезентације Србије.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије