ЕНГ - СЛВ 18.00
ШПА - ГРУ 21.00
Читај ми!

Влаховић: Добра провера за нас, али нисмо задовољни

Репрезентативац Србије Душан Влаховић рекао је после меча са Аустријом да је екипа Ралфа Рангника изузетно јака и организована, као и да у српском табору нису задовољни резултатом.

Фудбалска репрезентација Србије поражена је у Бечу од селекције Аустрије резултатом 2:1 у првом пријатељском мечу уочи предстојећег Европског првенства у Немачкој.

Влаховић је истакао да је репрезентација Србије показала реакцију после два примљена гола на почетку меча.

"Заслужили смо да одиграмо барем нерешено, али то је фудбал. Примили смо два гола у два минута, мало смо испали наивни у том смислу. Као што сам рекао добра провера, мислим да би требало овако да наставимо", рекао је Влаховић за званични Јутјуб канал ФСС.

Србија је имала велику подршку навијача на стадиону "Ернс Хапел" у Бечу.

"Било је, поготово у другом полувремену, доста трчања и креираних шанси. Када смо се мало ослободили притиска, играли смо боље. Захвалио бих се публици, која је дошла у великом броју да нас подржи и због њих ми је посебно жао, али настављамо даље. Настављамо да радимо још јаче и све ће доћи на своје", навео је Влаховић.

Влаховић је подсетио да Аустрија има искусан тим.

"Генерално смо одиграли добру утакмицу, они дуго играју заједно, искусна су екипа и имају озбиљан систем. Ово је била добра провера за нас, битно је да смо се вратили после два примљена гола и да нисмо потонули. Мислим да би овако требало да наставимо", навео је Влаховић.

Павловић: Ово је била добра провера

Репрезентативац Србије Страхиња Павловић изјавио је да је његов тим не сме да понавља исте грешке.

"Тих првих 10 минута није изгледало како треба. Почели смо у једној формацији, па смо врло брзо променили. Знали смо да је пресинг њихово најјаче оружје... Морамо да радимо на томе да неутралишемо те ситуације и да једноставно не правимо исте грешке. Мислим да су они доста пали у другом полувремену, јер је тешко играти пресинг свих 90 минута. Ми смо узели лопту и имали смо неке шансе... Ово је била добра провера. Имамо још једну утакмицу уочи почетка Евра", рекао је српски фудбалер.

Павловић је постигао једини гол за Србију на мечу против Аустрије.

"Драго ми је због гола, требало би да наставимо јако да радимо. Мислим да смо физички били на много бољем нивоу него на неким претходним утакмицама. Сада главу горе. Да одиграмо утакмицу против Шведске и да победимо. И наравно да спремни одемо на Евро", закључио је Павловић.

Фудбалери Србије боравиће у Бечу до седмог јуна када ће отпутовати у Стокхолм.

"Орлови" ће осмог јуна од 18 часова одиграти пријатељски меч са Шведском.

Европско првенство ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула у Немачкој, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Словеније и Данске.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару