"Живим за велике утакмице"

"Пиринејски дерби", као прва полуфинална утакмица на овогодишњем Европском првенству, привлачи сразмерно велику пажњу. Јавности је Кристијано Роналдо, сасвим природно, занимљивији више од осталих, барем када је Португал у питању. Овако велике утакмице у клубу и репрезентацији играм већ 10 година и навикнут сам на то. Прихватам одговорност, али нема притиска, истакао је самоуверени је Роналдо.

Кристијано Роналдо одговорио је на „притужбе" из шпанског табора да ће Португалси у полуфиналсни сусрет, који се игра у среду, ићи одморнији због више дана које су имали за одмор након четвртфинала.

Португал је полуфинале обезбедио победом над Чешком у четвртак, док је Шпанија исто учинила након победе над Француском у суботу.

"Три дана за одмор је и више него довољно. Шпанци су се жалили да су имали два дана мање од нас, али као професионалац, сматрам да то није битно. За утакмицу се морате припремити као и за сваку другу. Ми се нећемо припремати за Шпанију друкчије него за остале утакмице. Знамо да ћемо морати да одиграмо јако добро ако желимо победу. Спремни смо, и пружићемо свој максимум", каже Роналдо који је на Европском првенству продужио врхунску сезону коју је имао у дресу Реала.

Знао сам да ће голови доћи. Није кренуло баш добро, али уз помоћ мојих саиграча, кренуло је и на том плану", каже сјајни нападач.

"Утакмица свих утакмица", како дуел са Шпанијом називају у Роналдовој домовини, један од најбољих светских фудбалера дочекује хладне главе.

"Такве утакмице су део мог живота. Играм велике утакмице у клубу и репрезентацији већ 10 година и навикнут сам на то. Одговорност да, али притисак не!".

"Лепо је да након осам година и Европског првенства на којем смо били домаћини опет имамо прилику да се пласирамо у финале. Знамо да ће нам бити тешко, али још нас само један корак дели од тога. Заслужили смо, играли смо добро, не само на овом турниру већ и у квалификацијама. Сада беремо плодове наших добрих игара", закључио је Роналдо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару