Читај ми!

Сколари: Бразил може и без Нејмара!

Луис Фелипе Сколари верује да Бразил може да освоји Мундијал и без помоћи најбољег играча Нејмара. Свесни смо да се и у катастрофи указују прилике да урадимо нешто другачије. Изгубили смо једног од најбољих играча, али још имамо потенцијал да освојимо турнир, рекао је "Биг Фил".

Селектор репрезентације Бразила Луис Фелипе Сколари рекао је да верује да ће његова екипа освојити Светско првенство и без повређеног нападача Нејмара.

Нејмару је напукао трећи кичмени пршљен током четвртфиналне утакмице Светског првенства против Колумбије, када га је противнички фудбалер Камило Зунига коленом ударио у леђа. Бразилац неће играти до краја Мундијала, пошто ће паузирати четири до шест недеља.

"Нејмар је био наше мерило, један од наших најбољих играча, он прави разлику у сваком тиму, чак и у Барселони. Изгубили смо нешто што нисмо желели, али верујем у наш тим и миран сам", рекао је Сколари за бразилски Глобо.

"Свесни смо да се и у катастрофи указују прилике да урадимо нешто другачије. Изгубили смо једног од најбољих играча, али још имамо потенцијал да освојимо турнир", додао је селектор петоструког светског шампиона.

Полуфинална утакмица између Бразила и Немачке игра се сутра од 22 часа у Бело Хоризонтеу.

Репрезентативац Немачке Бастијан Швајнштајгер рекао је да је желео да Нејмар буде у бразилском тиму.

"Увек је боље када противник игра с најбољим играчима. Уосталом, та повреда је ујединила Бразил и желеће да освоје титулу за Нејмара", рекао је Швајнштајгер.

"Част је и велики изазов играти против домаћина, али боље би било да смо играли против Бразила у финалу. Искуство нема везе с тим, играти против домаћина у овој земљи лудој за фудбалом јесте нешто посебно", додао је он.

Немачка је на последња два Светска првенства играла утакмице за треће место, а у Бразилу жели то да избегне.

"Заиста то не желим. То је нешто што желим да избегнем", рекао је капитен Немачке Филип Лам, који је са екипом 2006. и 2010. године освојио треће место у Немачкој, односно Јужној Африци.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару