Читај ми!

Пинто: Одлазимо кући непоражени

Хорхе Луис Пинто, селектор Костарике, која се опростила од Мундијала након пенала са Холандијом, поносан је на своје фудбалере. Повређени смо, али смо срећни, идемо кући непоражени, рекао је Пинто.

Селектор Костарике Хорхе Луис Пинто поносан је на своју екипу и истиче да он и његови фудбалери одлазе из Бразила непоражени.

"Поносни смо. Нисмо светска сила, радимо са оним што имамо... Идемо кући са Светског првенства непоражени", рекао је Пинто.

Костарика је изгубила у четвртфиналу Светског првенства у Бразилу од Холандије после пенала. После регуларних 90 минута и два продужетка резултат је био 0:0, а Холандија је после пенала победила са 4:3.

"Повређени смо, али смо срећни. Када смо дошли многи нису веровали у нас, али смо током Светског првенства урадили много лепих ствари. Показали смо велики напредак, да умемо да се организујемо, да имамо добру тактику, да можемо да играмо фудбал. Оставили смо позитиван утисак. Поносан сам на играче и на земљу", казао је Пинто.

Костарика је у Групи Д победила Уругвај са 3:1, потом је савладала Италију са 1:0, да би у последњем колу одиграла 0:0 са Енглеском, док су у осмини финала после пенала победили селекцију Грчке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи