Читај ми!

Папе остаје међу "змајевима"?

Сафет Сушић изјавио да жели да остане селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине и негирао да је било сукоба међу појединим играчима у табору "змајева" у току Мундијала у Бразилу.

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Сафет Сушић рекао је да жели да остане на тој функцији иако му је крајем јуна истекао уговор.

"Ја никада нисам изразио жељу да одем из репрезентације. Наравно да сам спреман да водим репрезентацију и у квалификацијама за Европско првенство", рекао је Сушић.

Сушић се са репрезентацијом Босне и Херцеговне први пут у историји те земље пласирао на Светско првенство у Бразилу где су испали после групне фазе такмичења.

У делу медија БиХ који су очекивали пролазак у осмину финала Мундијала упућивани су позиви како би Сушића требало заменити и да је он крив због лоше атмосфере у свлачионици. Сушић је одбацио те тврдње рекавши да у Бразилу није било сукоба појединих играча.

"Ништа није било. Однос између играча био је заиста на врхунском нивоу. Ни један, ни најмањи инцидент се није догодио", рекао је Сушић.

Седница Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ одржаће се следеће недеље у Сарајеву, када ће се и одлучити о судбини селектора. Како је за медије навело више чланова, само ће од Сушића зависити хоће ли наставити ангажман за клупи босанскохерцеговачке репрезентације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи