Читај ми!

Сако: Спремни смо за "тучу"

Мамаду Сако, штопер "галских петлова", истиче да су он и његови саиграчи спремни за велику битку на терену са Немцима. Пабло Армеро обећава да ће Колумбијци оставити на терену све што имају. Роналдо није уверен у победу Бразила.

Све вести и занимљивости из света спорта пратите и на нашим Фејсбук иТвитер страницама. 

12.00 - Роналдо, чија фотографија се налази неколико редова испод, није уверен у победу Бразила против Колумбије. "Колумбија је сјајан тим. Родригез је откровење турнира, без дилеме, и пред њим је блистава будућност. Ми Бразилци као да смо осуђени на 'мучење', као против Чилеа. Наравно, надам се да ћемо победити Колумбију, али нисам уверен да ће се то догодити", рекао је Роналдо, преноси портал "Гол". 

11.30 - Да мало освежимо памћење - фотографија са Светског првенства 2006. године у Немачкој, две легенде фудбала - Зинедин Зидан и Роналдо... 

11.20 - "Десетка" није као и други дресови. Тај, посебан, има "тежину". Носили су га легендарни фудбалери, па се сматра да не може било ко да га носи. На овом Мундијалу, заблистали су Брајан Руиз из Костарике, Нејмар из Бразила, Родригез из Колумбије, Лео Меси из Аргентине и Бензема из Француске (иако није класична "десетка")... 

11.10 - Андре Ширле, такође, једва чека старт меча између Немачке и Француске. „Имају изузетне фудбалере који могу да створе шансу из сваке позиције. Ми знамо који су њихови квалитети, али не сумњам да и они знају који су наши", рекао је Ширле, који је одиграо свега 28 минута до сада у Бразилу, али постигао један од кључних голова за његову селекцију, против Алжира у продужецима.

11.00 - Горостасни штопер Француске Мамаду Сако, који је пропустио меч осмине финала због повреде, спреман је за дуел са Немачком, а тврди да су сви у тиму Француске спремни за велику борбу. "Биће то занимљив меч. Имају доста талентованих, младих играча, али имамо и ми. Морамо играти своју игру, остати концентрисани, одлучни и агресивни - спремни за 'тучу'", рекао је Мамаду Сако.

10.50 - Један од најзанимљивијих дуела у досадашњем делу Мундијала биће онај између Колумбије и Бразила. „Кариоке" нису одушевиле, за разлику од Колумбијаца који су побрали све симпатије. "Откако смо стигли у Бразил циљ нам је да идемо корак по корак. Знамо да је Бразил тежак противник, али знали смо да није лако од почетка. Дошли смо овде да оставимо на терену све што имамо и приограбимо славу", рекао је пабло Армеро и додао да он и његови саиграчи морају зауставити Нејмара.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи