Читај ми!

Бразил одахнуо, Нејмар игра против Колумбије

Нејмар ће бити спреман за меч четвртфинала Светског првенства који његов Бразил игра са врло добром селекцијом Колумбије. Нападач Барселоне похвалио је игру Хамеса Родригеса, али је додао да се нада "да ће томе доћи крај".

Бразилски репрезентативац Нејмар изјавио је да је потпуно спреман за четвртфиналну утакмицу против Колумбије на Светском првенству.

Домаћин Мундијала Бразил прошле суботе победио је Чиле после пенала и пласирао се у четвртфинале, а Нејмар се током те утакмице пожалио на болове у колену и бутини.

Бразилски фудбалери су после меча плакали од среће и узбуђења, а тамошњи медији наводе да поједини играчи не могу да поднесу притисак играња важних утакмица и победе на домаћем терену. Нејмар је истакао да ниједан играч нема таквих проблема, али је селектор Луис Фелипе Сколари у тренинг камп ипак позвао психолога.

"Све је у реду, сви смо потпуно спремни. Ниједан играч нема емотивних проблема уочи важне утакмице", рекао је Нејмар, пренели су бразилски медији.

Петоструки светски шампион ће у четвртфиналу играти са Колумбијом, а Нејмар је рекао да његову екипу чека тешка утакмица.

"То није увек журка и шоу, победа са 4:0 или 5:0. Фудбал је данас изједначен, веома конкурентан. Ако будемо морали да се бранимо и победимо са голом разлике, то ћемо урадити. Овде смо да победимо", рекао је фудбалер Барселоне.

Током турнира Бразил није био убедљив, на четири утакмице постигао је осам голова, од којих је четири постигао Нејмар.

Нејмар је похвалио репрезентативца Колумбије Хамеса Родригеса, који је тренутно најбољи стрелац Мундијала са пет голова.

"Уз све поштовање, надам се да ће његовим добрим играма доћи крај", рекао је Нејмар.

Утакмица између Бразила и Колумбије игра се у петак од 22 часа у Форталези.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи