Читај ми!

Нејмар: Хоћу титулу, брига ме за Златну копачку!

Иако је један од главних фаворита за освајање Златне копачке, награде која се додељује најбољем стрелцу Мундијала, Нејмара интересује само једно. Једино што ме занима је да освојим титулу првака света. То је нешто о чему сањам, није важно како, битно је само да се деси, рекао је бразилски ас.

Репрезентативац Бразила Нејмар рекао је га не занима награда Златна копачка, која се додељује најбољем стрелцу шампионата, већ само титула првака света.

Нејмар је до сада постигао четири гола, баш као Аргентинац Лионел Меси и Немац Томас Милер, док је на првом месту Колумбијац Хамес Родригез са пет погодака.

"Не желим да будем најбољи играч или стрелац првенства, једино што ме занима је да освојим титулу првака света. То је нешто о чему сањам, није важно како, битно је само да се деси. Желим да помогнем свом тиму на све начине, не само постизањем голова", рекао је Нејмар.

Бразил је у осмини финала победио Чиле после пенала и прошао у наредну рунду такмичења где га чека Колумбија.

"Знали смо да играмо против великог тима, али нисам осећао страх. Било је веома тешко на мечу против Чилеа, али на крају све се добро завршило. После утакмице сам плакао од среће. Жеља за победом и проласком у четвртфинале била је огромна, ништа слично нисам доживао у фудбалу", додао је Нејмар.

Репрезентација Бразила у четвртфиналу Светског првенства састаје се са Колумбијом, а тај меч игра се у петак у Форталези.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи