Читај ми!

Косовска сигурна кућа за Суареза?

Луис Суарез можда ипак неће морати да се „хлади“ у наредна четири месеца. Подједнако сјајни и контроверзни уругвајски нападач добио је понуду да наступа за косовског суперлигаша Ајвалију.

У складу са казном Фифе због уједања Кјелинија, Суарез не сме да крочи на терен до новембра. Барселона је решена да доведе нападача Ливерпула упркос томе, али је добила конкуренцију.

Косово није пуноправни члан Фифе и због тога казна не важи на тој територији. То је навело управу Ајвалије да уђе у борбу за Суарезов потпис.

„Суарез не може да игра у наредна четири месеца. Како ми нисмо још увек чланови Фифе, он може да игра на Косову, тако да смо спремили понуду коју ћемо послати Ливерпулу", преноси енглески Телеграф речи Ћавита Пацолија, директора клуба.

Ајвалија је спремна да плати Ливерпулу 30.000 евра и да Суарезу понуди месечну плату од хиљаду и по евра.

„То је највише што можемо да понудимо", рекао је Пацоли. „Ако жели да игра, више је него добродошао".

Ајвалија је прошле сезоне била шеста у Суперлиги Косова, а клуб је у власништву локалне фолк звезде.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи