Читај ми!

Карагунис рекао "збогом" репрезентацији

Легендарни Јоргос Карагунис више никада неће обући плаво-бели дрес, бар не на званичној утакмици. Рекордер по броју наступа у селекцији Грчке обелоданио је да се опрашта од репрезентативног фудбала.

Капитен репрезентације Грчке Јоргос Карагунис рекао је после пораза од Костарике у осмини финала Мундијала да му је то била последња утакмица у дресу националног тима.

Карагунис је за репрезентацију дебитовао 1999. године, одиграо је рекордних 139 утакмица и постигао 10 голова. Грци су синоћ после пенала изгубили од Костарике, а Карагунис је играо од првог до последњег минута.

"Ово је била моја последња утакмица за Грчку. Хтели смо да останемо у Бразилу још једну недељу, можда и дуже, али нажалост сада не можемо да променимо ствари", рекао је Карагунис.

Он је са Грчком пре 10 година освојио титулу првака Европе на шампионату у Португалији.

"У репрезентацији су сазрели неки нови момци, време је да препустим место млађима. Надам се да ће репрезентација бити успешна и у будућности", рекао је 37-годишњи Карагунис.

Поред Карагуниса, национални тим ће напустити и селектор Фернандо Сантос којем је истекао уговор са грчким савезом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи