Портпарол Бразила ударио Пињилу?

Поводом наводног сукоба портпарола бразилске фудбалске репрезентације Родрига Пиаве и фудбалера Чилеа Маурсија Пињиле, Фифа истражује инцидент који се догодио у тунелу на полувремену меча осминефинала.

Светска кућа фудбала разматра могућност кажњавања портпарола Бразилске фудбалске федерације због његовог сукоба са Чилеанцем Маурисијом Пиниљом.

Портапролка Фифа Дејла Фишер потврдила је да Дисциплинска комисија разматра инцидент који се догодио на полувремену утакмице осмине финала Мундијала у којој је Бразил победио после извођења пенала.

Како се наводи, портпарол Бразилске федерације Родриго Паива признао је да је гурнуо Пиниљу "у самоодбрани". Сукоб се догодио када су тимови одлазили у свлачионице на полувремену утакмице у Бело Хоризонтеу.

Паива је негирао да је у том инциденту упутио ударац ка чилеанском фудбалеру. Пиниља је могао да донесе тријумф Чилеу, пошто је пред крај продужетака, код нерешеног резултата 1:1, погодио пречку.

Бразил је победио Чиле после бољег извођења једанаестераца са 3:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи