Читај ми!

Ван Гал искрен: Извукли смо се!

Селектор Холандије Луј Ван Гал рекао је да су се његови фудбалери извукли на утакмици са Мексиком (2:1), после које су се пласирали у четвртфинале Свестког првенства.

Холандски селектор Ван Гал признаје да су се његови играчи извукли на мечу против Мексика.

"Извукли смо се. У другом полувремену смо показали да смо могли да направимо више прилика. Ови играчи су веома скромни и наставићемо пут који смо започели. Имамо изузетан тимски дух", рекао је Ван Гал после утакмице у Форталези.

Мексико је водио током већег дела сусрета, а Холандија је головима у Веслија Снајдера у 88. и Класа Јан Хунтелара из пенала у 94. минуту дошла до преокрета и победе.

Селектор Холандије је казао да је кључни тренутак меча била пауза у другом полувремену, коју је арбитар Педро Проенса одредио како би се играчи освежили због високе температуре.

"Променио сам тактику током паузе за освежавање. Да, то је била предност, то је било бекство. Сада ћемо да анализирамо наредног противника и да одлучимо како ћемо да играмо", навео је Ван Гал.

Према његовим речима, Холандији ће бити тешко у четвртфиналу без обзира ко буде био противник.

"Било да прође Костарика или Грчка, то су веома тешки противници, иначе не би успели да дођу до четвртфинала", истакао је Ван Гал.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи