Сколари: Морамо боље...

Селектор фудбалера Бразила Луис Фелипе Сколари рекао је да ће његова екипа морати да се побољша ако жели да освоји Светско првенство чији је домаћин.

Бразилски селектор Сколари сматра да његови изабраници морају да играју много боље уколико желе да освоје Мундијал.

"Мораћемо да погледамо зашто нисмо били бољи против Чилеа. Свака утакмица од сада биће све тежа и тежа. Имамо добар тим, али нисмо ни бољи бољи ни лошији од осталих на шампионату. Мораћемо да покушамо мање да грешимо, срећа нас више неће гледати", рекао је Сколари дан после проласка у четвртфинале Мундијала.

Бразил је у одличној утакмици у суботу прошао Чиле после пенала и тако избегао елиминацију већ у првој елиминационој рунди.

Репрезентативци селекције домаћина дан након победе нису крили олакшање због тога, али су истакли да већ размишљају о сусрету са Колумбијом у четвртфиналу.

"Ако не искористите могућност коју имате, можете да скупо платите ту цену. Ми смо умало платили. Ако не дате гол када можете, онда сте у великом проблему и изложени великом ризику", казао је селектор.

Бразил ће се састати са Колумбијом у петак у 22.00 у Форталези.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи