Читај ми!

Кабај упозорава саиграче: Не будите арогантни

Француски везни фудбалер Јоан Кабај вратиће се у састав тима за меч против Нигерије у осмини финала Светског првенства у Бразилу, а том приликом је упозорио и своје саиграче да не буду превише самоуверени.

Репрезентативац Фанцуске Јоан Кабај смирује еуфорију која се појавила у редовма "триколора".

Кабај је због картона био суспендован за меч против Еквадора у среду (0:0), а било је видно да тим игра без његових пасова.

За то време дфеанзивац Бакари Сања и "везиста" Морган Шнајдерлин били су јавни оптимисти што се тиче шанси Француза. Сања је чак рекао да би био "неуспех" да Француска не освоји шампионат. Али, Кабај се враћа са јавним упозорењем.

"Сјајно је бити амбициозан и зато смо овде. Али, говорити да ћемо освојити Светско првенство је много. Самопоуздање не треба да прерасте у ароганцију, јер тада настају велики проблеми", рекао је Кабај.

Француска је 2006. играла у финалу, док је Нигерија прошла групну фазу први пут после 1998, исте године када су "триколори" постали прваци света.

Француска је зато велики фаворит, али је Кабај рекао да је опасно размишљати о мечевима после Нигерије, и да се ствари само отежавају ако се не поштуеј првак Африке.

"Само један погрешан корак и идете кући. Дакле, већ имамо тај притисак. Поштујем овај тим Нигерије и можемо да прођемо даље, али рећи да ћете освојити Светско првенство...Па, морате бити пажљиви", рекао је Кабај.

"Чак и са победничким менталитетом и одлучношћу на терену, не може се рећи да нас не може победити противник који је бољи од нас. Прелазак из победничке амбиције у јавно причање да ћете освојити Светско првенство вас ставља под непотребни притисак", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи