Читај ми!

Марадона: Чувајте се "кафетероса"

Дијего Марадона признаје да Колумбија није фудбалска велесила, али упозорава фаворите да се чувају Родригеза и другова.

Легенда светског и аргентинског фудбала Дијего Марадона одао је признање репрезентацији Колумбије на изванредним играма у досадашњем делу Мундијала, и упозорио фаворите да се чувају "кафетероса".

"Не кажем да је Колумбија фудбалска сила, али она је реалност и, уколико настави овим темпом, чувајте се те репрезентације", рекао је Марадона у емисији венецуеланске телевизије за коју коментарише утакмице на Мундијалу.

"Колумбија дан за даном игра све еластичније, то је игра у којој су све 'коцкице' на свом месту, види се да су гладни победа и славе, имају момке који трче", рекао је Марадона у емисији "Де сурда".

Колумбија се, победом над Уругвајем од 2:0, пласирала у четвртфинале Мундијала, захваљујући головима 22-годишњег Џејмса Родригеза.

Његов први гол ући ће у анале као вероватно најлепши на овом првенству, постигнут тако што је хладнокрвно примио лопту на груди, спустио је на леву ногу и из полуокрета силовито сместио под пречку.

"Причали смо све време о томе да ће Нејмар и Меси бити главне звезде Мундијала, а појавио се Родригез", рекао је Марадона.

Марадона је нагласио да је Колумбија, нарочито последњом бриљантном победом над Уругвајем од 2:0 и пласманом у четвртфинале Мундијала, "донела радост својој земљи коју су годинама потресали насиље, бомбе, трговина наркотицима и корумпирани политичари".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи