Марадона: Зашто не пошаљу Суареза у Гвантанамо?

Дијего Марадона је стао у одбрану Луиса Суареза. Легендарни Аргентинац је, гостујући у једној ТВ емисији, носио мајицу са натписом "Луисито, уз тебе смо". Али, није се на томе зауставио...

Да ли је ико очекивао да ће бити другачије? Дијего Армандо Марадона се придружио онима који су стали у заштиту Луиса Суареза.

Легендарни Аргентинац је, гостујући у емисији „Де Сурда", носио мајицу на којој је била исписана порука подршке осрамоћеном Уругвајцу.

На Марадониној мајици је писало "Луисито, уз тебе смо".

"Ова одлука је срамотна. Зашто? Ко је убијен? Ово је фудбал, то су емоције. Зашто му Фифа не стави лисице и пошаље га у Гвантанамо?".

Марадона је на крају изнео занимљиво поређење.

"Играч напорно тренира током целе године како би играо на Светском првенству. Ово је невероватно. Сетите се шта је Зидан урадио у финалу Мундијала 2006. године. ФИФА му је после тога дала Златну лопту".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи