Крађа националног блага, Суарез стигао у Уругвај!

Луис Суарез у Монтевидеу. Следећа станица Барселона, пише "Мундо депортиво". "Крађа националног блага", пишу уругвајске новине. На аеродрому и председник Хозе Мухика. Спонзори полако беже.

Неколико стотина навијача чекало је Луиса Суареза на аеродрому у Монтевидеу, свега неколико сати пошто га је Фифа избацила из хотела у којем одсела уругвајска експедиција.

Уругвајци су казну Суарезу доживели прилично трагично, не само јер их је вероватни бивши играч Ливерпула сјајним играма одвео у другу рунду Мундијала, већи због тога што Фифину каазну доживљавају као међународну заверу.

"Ово је равно крађи националног блага", рекао је Суарезов адвокат Алехандро Балби.

Суарез се ка Монтевидеу упутио приватним авионом у којем се, наводи "Ел Паис" из Монтевидеа, налазе и чланови његове породице.

На аеродрому је било видљиво појачано присуство полиције, јер је Суареза покушао да дочека и председник Уругваја Хозе Мухика.

Ипак, авион је каснио неколико сати, па се Суарез није срео са председником, већ је посебним путем отишао кући.

Следећа станица Луиса Суареза је Барселона, где ће његови адвокати спремити жалбу.

Да ствар буде гора по Суареза, његов главни спонзор Адидас суспендовао је све рекламне активности у којима Уругвајц игра било какву улогу.

"Адидас у потпуности подржава одлуку Фифе... Недавни поступци Луиса Суареза су неприхватљиви и подсећамо све на високе стандарде које очекујемо од својих спортиста", саопштио је Адидас, наводећи да ће даље кораке у овом случају предузети после Мундијала. 

То није крај. Друга највећа светска онлајн покер мрежа „888покер" раскинула је спонзорски уговор са Луисом Суарезом. Уругвајац је тек прошлог месеца постао амбасадор овог бренда

„888покер је потписао уговор са Суарезом након његове фантастичне сезоне. Нажалост, након догађаја на Светском првенству на мечу Уругвај - Италија, 888покер је одлучио да сарадњу прекине", наводи се у саопштењу.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи