Читај ми!

Сколари: Смејали су се када сам рекао да је Чиле јак!

Селектор Бразила Луис Фелипе Сколари рекао је да се прибојава утакмице осмине финала са Чилеом и додао да су му се људи смејали после жреба за Светско првенство, када је навео да су управо они највећа опасност.

"Када сам пре нешто више од шест месеци причао о Чилеу, људи су ми се смејали, говорили су да они нису довољно квалитетни... Али ја сам већ тада знао како ради селектор чилеа Хорхе Сампаоли и какве играче имају", рекао је Сколари.

Бразил ће се у осмини финала Мундијала састати са чилеом, који је такмичење у Групи Б такмичење завршио на другом месту иза Холандије, али испред актуелног првака света Шпаније и Аустралије.

"Искрен да будем, прибојавам се те утакмице и надао сам се да Чиле неће изборити пласман у осмину финала", рекао је Сколари.

Бразил на домаћем терену никада није претрпео пораз од Чилеа, који је последњи пут против "кариока" славио 2000. године у квалификацијама за Светско првенство у Јужној Кореју и Јапану.

"Више немамо право на грешку. У групној фази смо имали могли да погрешимо, али сада више никако не смемо", казао је Сколари.

С друге стране, фудбалери Чилеа су рекли да у утакмицу с Бразилом улазе с много самопоуздања, као и да нема разлога да не изненаде домаћина Мундијала.

"Многи људи говоре да немамо шта да изгубимо, да заправо имамо историјску шансу да избацимо домаћина шампионата. Бразил је наш дугогодишњи ривал... Сјајна екипа с много трофеја, али на нама је да их елиминишемо", рекао је голман Чилеа Клаудио Браво.

Утакмица између Бразила и чилеа играће се у суботу у Бело Хоризонтеу од 18.00 по средњеевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи