Читај ми!

Џеко: Целог живота ћу памтити поништен гол

Први наступ на Светском првенству за Бих. Платили су данак неискуству испали у групној фази такмичења, али једна погрешна судијска одлука могла је да промени ток Мундијала за ову екипу. Прва звезда тима Един Џеко рекао да ће поништеног гола сећати целог живота.

Премијерни наступ на Светском првенству репрезентација Босне и Херцеговине завршила је убедљивом победом против Ирана, 3:1. Екипа није прошла даље, Џеко сматра да је требала, али виша сила или нешто друго се испречило испред ове селекције.

Испоставило се да је пресудни моменат пораз од Нигерије, 1:0. У том мечу судије поништиле гол Џека због непостојећег офсајда. Јасно је да се у екипи БиХ и даље питају што би било да им је признат погодак који би им донео вођство против Нигеријаца.

"Упркос победи против Ирана, идемо кући тужни јер знамо да смо могли проћи даље. Поништеног гола против Нигерије ћу се сећати цели живот", признао је Џеко.

Слично је рекао и везни играч Миралем Пјанић, који се у писао у листу стрелаца против Ирана. "Драго ми је да сам дао голо на СП-у, али жао ми је што нисмо остварили оно што смо желели. Да је било више среће, могли смо проћи групу. Дали смо најбоље од себе, а ово је било сјајно искуство", рекао је Пјанић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи