Читај ми!

Кеироз љут на Мажића

Селектор Ирана Карлос Кеироз рекао је да је српски арбитар Милорад Мажић оштетио његову екипу када није досудио пенал у другом полувремену утакмице са Аргентином. "Гаучоси" су на крају победили голом Лионела Месија у судијској надокнади времена и пласирали се у осмину финала Светског првенства у Бразилу.

Кеироз је критиковао Мажића јер мисли да српски арбитар није досудио пенал када је Пабло Сабалета срушио Ашкана Дежагаха у другом полувремену.

"Како ће тај момак моћи да спава вечерас, или до краја живота? Уз све поштовање, волео бих да добијем прилику да са њим разговарам 'један на један'. Зашто нам је то учинио?", питао је Кеироз, у изјави новинарима после утакмице у Бело Хоризонтеу.

"То је требало да буде и пенал и црвени картон, нема изговора. Нема ничега што може да објасни зашто српски арбитар није досудио пенал", рекао је Кеироз.

Селектор Аргентине Алехандро Сабеља истакао је да из његовог угла та ситуација није била за најстрожу казну. Забалета је рекао да је Мажић добро проценио ситуацију.

"То није била јасна ситуација да би се свирао пенал", навео је Забалета.

Телевизијски снимак је показао да је Забалета прво додирнуо лопту пре него што је срушио Дежагаха.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи