Читај ми!

Дел Боске: Заслужено смо елиминисани

Селектор шпанске фудбалске репрезентације Висенте дел Боске признао је да је досадашњи светски првак потпуно заслужено елиминисан са Мундијала у Бразилу.

Дел Боске је нагласио да су и Холандија и Чиле надвисили његове изабранике у свим елементима игре и да су с правом прошли у нокаут фазу такмичења.

"У оба меча били смо слабији - и од Холандије и од Чилеа - и сада смо с правом елиминисани. Не тражим никаква оправдања за овај неуспех, јер смо били инфериорни у односу на оба противника", рекао је Дел Боске.

На питање да ли је Шпанија изгубила "глад за победама", Дел Боске је нагласио да његови фудбалари ипак нису били потпуно демотивисани, како то резултат говори.

"Знам како изгледају демотивисани тимови, и мислим да то није наш случај. Кад помислим на 25 дана припрема и ону добру атмосферу у тиму, никада не бих поверовао да ћемо бити елиминисани у првој фази", рекао је Дел Боске.

Шпанија није изгубила у првој фази Мундијала још од 1998. године.

Дел Боске је нагласио да ће сада добро размислити и анализирати све што се догодило на Мундијалу.

"Морамо заједно да размислимо шта је најбоље за шпански фудбал. Идемо даље", рекао је Дел Боске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи