Читај ми!

Ковачу никад доста голова

Селектор Хрватске Нико Ковач рекао је да је задовољан победом својих фудбалера над Камеруном, али да још није време за славље. Меч трећег кола Групе А између Хрватске и Мексика, који ће одлучити о судбини Хрватске, игра се у понедељак.

Хрватска репрезентација је победила Камерун са 4:0 и задржала шансе за пласман у другу фазу Мундијала.

"Морам да честитам момцима. Могли смо да дамо још који гол, али будимо задовољни јер смо играли у тешким условима. Било је тешко седити или стајати, па замислите како је онда било трчати", рекао је Ковач, преносе хрватски медији.

Да ли ће Хрватска проћи даље сазнаћемо у последњем мечу у Групи А, који играју против Мексика, репрезентације која је тренутно друга на табели са четири бода.

"Нећемо да славимо, чека нас озбиљан противник. Видећемо шта можемо да урадимо против Мексика. Надам се да ћемо с нашим играчима успети да решимо утакмицу у нашу корист", рекао је Ковач.

Меч трећег кола Групе А између Хрватске и Мексика игра се у понедељак.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи