Читај ми!

Фелаини: Клупа прави разлику

Белгијски фудбалер Маруан Фелаини рекао је да је пресрећан што је био део тима који је преокренуо резултат против Алжира на Светском првенству у Бразилу.

Алжир је водио од 25. минута поготком Софијана Фегулија, али је Белгија преокренула головима играча који су ушли у игру у другом полувремену, Маурана Фелаинија и Дриса Мертенса.

"Увек сам говорио да ће клупа направити разлику, и то смо данас поново показали", рекао је Фелаини после утакмице у Бело Хоризонтеу.  Дрис Мертенс, за разлику од Фелаинија, није био срећан што је почео на клупи.

"То је била одлука селектора, тежак избор. Али, срећан сам што сам ушао", навео је Мертенс.

Селектор Белгије Марк Вилмоц рекао је да има поверење у сваког од своја 23 фудбалера.

"Да нисмо имали снагу са наше клупе, сигурно је да би резултат био другачији. Маруан је био савршена замена, са свом својом снагом и талентом", навео је Вилмоц.

Белгија ће у следећем колу Групе Х играти против Русије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи