Читај ми!

Немци углас: Ово ће бити наше првенство!

Немачки медији не успевају да стишају еуфорију након убедљиве победе "панцера" над Португалијом.

Немачки медији одушевљено пишу о победи репрезентације и "уништавању" Португалије (4:0), на Светском првенству у Бразилу, а посебно су истакли добру игру троструког стрелца Томаса Милера.

Иако немачки медији углавном критички пишу о државном тиму, овога пута нису могли да пронађу лошу карику на утакмици у Салвадору, у којој су "панцери" победили Португалију са 4:0.

"Ово ће бити наше Светско првенство", навео је најтиражнији немачки дневник Билд. "Милер већ прича о победи на Мундијалу", извештава нас тај лист.

"Милер је уништио Португалију", наслов је листа Велт.

Франкфуртер алгемајне цајтунг оценио је да је све било "савршено против Португалије" и додао да је остварено све што је желео селектор Јоаким Лев.

"Све што је желео, функционисало је - много различитих, брзих напада који потичу од везног реда и надмоћ над противником брзим мењањем позиција", навео је лист.

"Лев жели да Немачка овако игра фудбал, а то му је ове године успевало само у кратким фазама", навео је Франкфуртер алгемајне цајтунг.

Зидојче цајтунг је навео да је једина лоша ствар јуче била лакша повреда дефанзивца Матса Хумелса, стрелца једног гола.

"Немачка је снажно отворила турнир. Почетак Светског првенства није могао бити бољи. Милер је, са три гола, био фантастичан", пише лист.

Дневник Тагешпигел навео је да Лев заслужује велике похвале за "застрашујући" наступ свог тима.

"Један, два, три, четири! Немачка је победила Португалију са 4:0, а Јоаким Лев је урадио добар посао пре почетка утакмице", пише Тагешпигел.

Коментатор телевизије АРД Рејнхолд Бекман еуфорично је коментарисао утакмицу.

"Победа од 4:0 против Португалије свима јасно показује да је Немачка, поред Бразила и Холандије, међу првим фаворитима за освајање турнира. Немачка је показала храброст. Где је самозвани суперстар Роналдо?", упитао је Бекман.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи