Читај ми!

Сеферовић погодак посветио оцу

Харис Сеферовић постигао победоносни погодак за Швајцарску против Еквадора, а гол је посветио свом оцу. Наредни меч Швајцарска игра против Француске, а Сеферовић се нада да ће на том мечу бити у првој постави.

Репрезентативац Швајцарске Харис Сеферовић рекао је да је победнички гол на мечу с Еквадором на Светском првенству у Бразилу посветио оцу.

"Велико хвала мом оцу, био му је рођендан и гол посвећујем њему. Не постоји ништа лепше од постизања гола на тај начин. До гола нисам имао много контакта с лоптом, али кад дође до прилике, мораш да будеш спреман", рекао је Сеферовић за сајт Фифе.

Фудбалери Швајцарске победили су селекцију Еквадора са 2:1 у првом колу Групе Е Светског првенства у Бразилу. Еквадор је повео, али је Швајцарска преокренула резултат, а победнички гол Сеферовић је постигао у 93. минуту. Он је у игру ушао у 75. минуту.

"Наравно да сам био разочаран јер нисам имао прилику да играм од почетка, али био сам спреман за своју улогу... Пресудно је било то што ни у једном тренутку нисмо одустали. Морал и тимски дух били су одлучујући фактор", рекао је Сеферовић.

У другом колу Групе Е Швајцарска у петак игра против Француске, која је у првом колу била боља од Хондураса са 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи