Читај ми!

Босанци ипак оптимистични

Фудбалер Босне и Херцеговине Ведад Ибишевић рекао је да су он и његови саиграчи дали све од себе у мечу против Аргентине. Фудбалери Босне и Херцеговине поражени су од Аргентине са 2:1 у првом колу Групе Ф Светског првенства у Бразилу.

Аргентина је повела аутоголом Сеада Колашинца у трећем минуту меча, Лионел Меси је дуплирао предност у 65. минуту, док је први гол за Босну на светским првенствима постигао Ведад Ибишевић у 85. минуту.

"Несрећно смо примили гол. После смо оставили срце на терену. Уз мало среће, могли смо и боље. Не треба да се жалимо", казао је Ибишевић.

Ибишевић је рекао да селекција Босне у наредним утакмицама против Нигерије и Ирана мора бити опрезна.

"Ако будемо овако играли не би требало да буде проблема", навео је Ибишевић, преносе босански медији.

Репрезентативац БиХ Миралем Пјанић сложио се са Ибишевићем да су дали све од себе и да имају велике шансе да прођу групу.

"Мало нам је криво, тешко нам пада, али играли смо против фаворита за освајање Светског првенства. Није било лако, ми смо се борили.

Сигурно да има ствари које смо могли боље да одрадимо, али за прву утакмицу мислим да нисмо лоше стартовали. Оно што је дефинитивно је то да су сви играчи дали све од себе и ако се таква игра понови против Нигерије и Ирана, биће добро", казао је Пјанић.

Селектор Босне и Херцеговине Сафет Сушић рекао је да је задовољан наступом својих фудбалера и поред пораза од Аргентине.

"Мислим да треба бити реалан. Наш циљ је да пружимо што јачи отпор против фаворита, можда будућег светског шампиона. Урадили смо оно што се очекивало. Психолошки притисак је учинио своје, па су играчи изгледали као да немају снаге. Без обзира на пораз, не треба бити незадовољан. Гол који смо дали пуно ће значити за даље", рекао је Сушић, преносе босански медији.

Говорећи о мечевима против Нигерије и Ирана, Сушић је истакао да ће Босни требати још четири или шест бодова да би прошла даље.

"Ово није кључна утакмица, кључне су оне после. Ништа није изгубљено. Једно је гледати, а друго играти против Аргентине.

Поготово кад имају играча који, где год на терену да прими лопту, може да постигне гол", рекао је Сушић.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи