Читај ми!

Бензема и без технологије видео гол

Фудбалер Француске Карим Бензема рекао је да је поносан на игру своје репрезентације против Хонсураса на Светском првенству и додао да је и без гол технологије знао да је лопта прешла линију код другог гола.

Фудбалери Француске победили су репрезентацију Хондураса са 3:0 у првом колу Групе Е Светског првенства у Бразилу.

Два гола за Француску постигао је Бензема, док је један био дело голмана Хондураса Ноела Ваљадареса. Тај ауто гол био је и први гол у историји о коме је одлучивала гол технологија.

"Код другог гола лопта је погодила стативу па голмана и одмах сам видео да је прешла линију. Веома сам срећан и поносан. Било би још лепше да сам постигао хет-трик, али важно је да само победили", рекао је Бензема.

У другом колу Групе Е Француска у петак игра против Швајцарске, која је победила Еквадор са 2:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи