Читај ми!

Сабеља брани судије

Алехандро Сабеља изјавио да не треба превише критиковати судије на Светском првенству у фудбалу, пошто "имају тежак и незахвалан посао". Ја им верујем, морате да мислите позитивно и одржите поверење, изјавио селектор Аргентине.

Селектор Аргентине Алехандро Сабеља стао је у одбрану судија на Светском фудбалском првенству у Бразилу, рекавши да они имају тежак и незахвалан посао.

"Грешке су саставни део људског бића. Неке ситуације су биле веома тешке за видети, морате да погледате неколико пута", рекао је Сабеља.

Арбитри су често били на мети критика јавности због спорних одлука на почетку Мундијала, а посебну пажњу привукао је јапански судија Јуићи Нишимура досудивши пенал за домаћина на отварању такмичења против Хрватске.

Селектор Аргентине је оценио да је посао судије тежак.

"Они су једини који немају навијаче. Ја им верујем, морате да мислите позитивно и одржите поверење", истакао је Сабеља.

Аргентина ће своју прву утакмицу на Светском првенству одиграти у недељу, када ће се састати са БиХ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи