Читај ми!

"Португалија, светски првак у контранападима"

Јоаким Лев изузетно цени екипу Португалије, за коју сматра да је "светски првак у контранападима". Ситуација са повређеним играчима у немачком тиму све је боља.

Селектор Немачке Јоахим Лев рекао је да веома поштује Португалију и најбољег фудбалера те репрезентације Кристијана Роналда.

"Они су рангирани одмах иза нас и они нису само Роналдо. Португал је екстремно опасан тим, веома тврд орах", рекао је Лев немачким медијима уочи сусрета.

Немачка ће почети такмичење на Светском првенству против Португалије, а Лев је противника назвао "светским прваком у контранападима".

Немачка је имала успеха против Португалије претходних година, пошто је победила у утакмици за треће место на Мундијалу 2006. године, затим две године касније на Европском првенству, као и на почетку континенталног шампионата 2012.

Постојала је сумња да ће званично најбољи фудбалер света пропустити прву утакмицу своје екипе на Светском првенству у Бразилу због повреде левог колена, али је он нормално тренирао последњих неколико дана.

"Роналда не можете да потпуно 'угушите' на терену. Он је фудбалер који постиже по 50 голова у сезони. Али, гледали смо много снимака, знамо како трчи, како се креће, како воли да вреба иза одбрамбених играча. Мораћемо тимски да га зауставимо", истакао је Лев.

Немачка је у Бразил стигла пре недељу дана са бројним здравственим проблемима играча, али је Лев оптимиста.

"Ситуација са повредама постаје све боља из дана у дан и то је разлог зашто сам добро расположен", рекао је селектор Немачке.

Проблеме са повредама имају капитен Филип Лам, везисти Сами Кедира и Бастијан Швајнштајгер, а из екипе је отпао Марко Ројс.

Немачка и Португалија ће се састати у недељу у 18 у Салвадору, а утакмицу ће судити српски арбитар Милорад Мажић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи