Читај ми!

Глупо је играти фластер на Месију

Два дана пред меч са Аргентином селектор БиХ Сафет Сушић одлучио је да Меси неће добити фластера, јер мисли да је то глупо. Екипа је спремна за свој први наступ на Светском првенству, а здравствени билтен је добар. Меч између ове две екипе игра се у петак.

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Сафет Сушић рекао је да ниједан његов играч неће добити стриктан задатак да чува Аргентинца Лионела Месија у предстојећем мечу на Светском првенству.

"То је дилема за мене, али мислим да није добра идеја жртвовати једног играча, само да би чувао Месија. Имамо играча који би био идеалан 'фластер' за Месија, то је Мухамед Бешић, али је тај момак толико добро физички припремљен да би било штета да само прати Месија", рекао је Сушић за сајт ФИФА.

"Меси некад стоји по неколико минута, не учествује у мечу. Било би срамота жртвовати играча. Меси ће вероватно уживати у доста слободе, али сваки пут када добије лопту, неко ће морати да буде близу њега", додао је селектор БиХ.

Упитан да ли су Един Џеко и Миралем Пјанић спремни за Мундијал, Сушић је казао да нико од његових играча није озбиљније повређен.

"Џеко није ни повређен, већ је мало уморан. Остала тројица имају мање повреде, али да се меч са Аргентином игра сутра, сви би били спремни", навео је Сушић.

Меч између Босне и Херцеговине и Аргентине на програму је 15. јуна.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи