Читај ми!

Италијани разбили малер

Репрезентација Итали је победила бразилски Флуминенсе са 5:3 у последњој провери пред Светско првенство у Бразилу и тако прекинула низ од седам мечева без победе. Хет-триком се прославио Ћиро Имобиле, који је асистирао и код преостала два гола.

Прво полувреме је завршено резултатом 2:2 после жестоке борбе „азура" и Флуминенса, па се учинило да ће италијани забележити још један реми у низу.

Али на почетку другог полувремена Италијани као да су се тргли и настаје преокрет. У само два минута „азури" постижу три поготка и добијају утакмицу пред 17.000 гледалаца у Рио де Жанеиру.

Лоренцо Инсиње је довео Италијане у вођство у 23. минуту, да би Чикињо изједначио само два минута касније.

Имобиле је свој први гол постигао у 31. минуту, а ново изједначење домаћем тиму донео је Карлињос у 37, да би Имобиле у 53. минуту другим голом наставио голгетерски низ, а онда већ у следећем минуту дошао и до трећег гола. Потом је Инсињеу асистирао код петог гола ‘азура' у 55.

Коначан резултат поставио је Матеус Карваљо у 64. минуту.Италијани у првом колу на Светском првенству у суботу играју у Манаусу са Енглеском. Потом их очекују дуели са Костариком и Уругвајем у оквиру групе Д.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи