Блатер за повреде криви дуге сезоне

Председник Фифе Сеп Блатер сматра да су дуге и напорне сезоне одговорне за велики број повреда играча уочи Светског првенства. "Сезона сувише дуго траје и увек исти играчи играју у истим такмичењима. Сада су уморни, рекао је Блатер.

Председник Светске фудбалске федерације Сеп Блатер изјавио је да је умор после дугих сезона у шампионатима узрок што се играчи повређују и повлаче са Светског првенства.

"Сезона сувише дуго траје и увек исти играчи играју у истим такмичењима. Сада су уморни", рекао је Блатер новинарима у Сао Паулу.

Неколико дана пре почетка Светског првенства због повреда су се са турнира повукли француски репрезентативац Франк Рибери и Марко Ројс из Немачке. Они су тако само наставили низ фудбалера који пропуштају највећи турнир због здравствених проблема.

Али, то није крај. Највећа звезда португалске репрезентације Кристијано Роналдо пропустио је све припремне утакмице због повреде левог колена, а због умора мечеве је пропустио и репрезентативац Аргентине Лионел Меси.

Блатер је после Светског првенства 2010. године у Јужној Африци рекао да су дуге сезоне у европским шампионатима криве што на светској сцени има мало занимљивих утакмица.

Светско првенство у Бразилу игра се од 12. јуна до 13. јула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи