Халилхоџић: Алжир није аутсајдер

Један од два селектора из Босне и Херцеговине на Мундијалу у Бразилу, Вахид Халилхоџић, сматра да његов Алжир није без шанси у Бразилу, али да му неће бити лако у тешкој групи.

Селектор репрезентације Алжира Вахид Халилхоџић рекао је да његову екипу чека тежак задатак на предстојећем Светском првенству у Бразилу, али да је оптимиста.

"Наша мисија је тешка, али оптимиста сам", рекао је Халилхоџић.

Алжир је у претходних 13 утакмица претрпео само један пораз, а у последње две пријатељске утакмице победио је Јерменију и Румунију.

"Добро смо се припремили и спремни смо за Светско првенство. Добро смо одиграли против Румуније и Јерменије, остварили добре резултате. Имамо много самопоуздања уочи почетка Светског првенства, а три дана одмора су пријала играчима", рекао је Халилхоџић.

Алжир, који до сада никада није прошао групну фазу такмичења на Светском првенству, на предстојећем Мундијалу ће играти у Групи Х са Белгијом, Русијом и Јужном Корејом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи