Наклон краљу!

Репрезентативац Тринидада и Тобага, који је синоћ имао част да пред пуним Монументалом испрати Аргентину на Мундијал, на необичан начин је поздравио Лионела Месија уочи меча. Пре традиционалног руковања, Атаула Гуера се наклонио једном од најбољих играча планете и можда, несвесно, најавио нека дешавања на самом Светском првенству...

Аргентина јепобедила Тринидад и Тобаго са 3:0, а последња провера поред почетак Мундијала биће им утакмица против Словеније у суботу у Буенос Аиресу.

Један од најбољих фудбалера на свету и репрезентативац Аргентине Лионел Меси рекао је да је оптимиста и додао да "гаучоси" могу да оду до саме завршнице на Светском првенству у Бразилу.

"Добро смо се спремили за СП и идемо да се надигравамо са сваком репрезентацијом. Жеља нам је била да будемо сви здрави пред почетак шампионата, али и да победама подигнемо самопоуздање. Имамо јак тим, јединствени смо и верујем у успех у Бразилу", рекао је Меси.

Аргентина се налази у групи Ф на Светском првенству са Ираном, Нигеријом и Босном и Херцеговином.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи