Читај ми!

Суарез прети Енглезима: Бићу спреман за вас!

Питање здравственог стања Луиса Суареза и његова (не)могућност да заигра на Светском првенству - то је једна од горућих тема уочи почетка такмичења. Ако је веровати репрезентативцима Енглеске, који су у контакту са нападачем Ливерпула, ипак ћемо сјајног нападача гледати у Бразилу.

Уругвајски репрезентативац Луис Суарез рекао је својим саиграчима из Ливерпула, који се налазе на припремама с репрезентацијом Енглеске, да ће бити спреман за утакмицу те две екипе на Светском првенству у Бразилу.

Суарез је прошлог четвртка подвргнут операцији менискуса левог колена, због чега су медији спекулисали да неће бити спреман за Светско првенство, од 12. до 13. јула, у Бразилу.

Британски медији су пренели да је Суарез разменио СМС поруке са саиграчима из Ливерпула и да им је рекао да ће бити спреман за утакмицу коју ће Уругвајаи Енглеска играти 19. јуна у Сао Паулу.

"Сви су разочарани због Луиса, он је важан играч за уругвајски тим. Послао сам му поруку да видим да ли је све у реду и пожелео сам му срећу. Он је велики борац и вратиће се брзо у тим, ако не за прву, онда за другу утакмицу на Мундијалу, са Енглеском", рекао је репрезентативац Енглеске Џордан Хендерсон.

Поред Енглеске и Уругваја, у Групи Д су и Италија и Костарика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи