Читај ми!

Меси до божанства и без "богиње"

Лионел Меси жели да освоји Светско првенство у Бразилу, али сматра да може да буде најбољи играч чак и без најзначајнијег трофеја у својој колекцији. Мислим да су многи играчи сматрани најбољим и без титуле на Светском првенству. Наравно, била би посебна и велика ствар освојити то такмичење, рекао је Аргентинац.

Играч Барселоне Лионел Меси рекао је да може да буде најбољи играч у историји фудбала чак и ако током каријере не освоји Светско првенство са репрезентацијом Аргентине.

"Мислим да су многи играчи сматрани најбољим и без титуле на Светском првенству. Наравно, била би посебна и велика ствар освојити то такмичење", рекао је Меси, а пренела Марка.

Меси је истакао да није забринут за своју игру на предстојећем Мундијалу у Бразилу, и да очекује велику подршку навијача.

"Надам се да ћемо уживати у Рију и да ћемо стићи до финала. Искрено, не размишљам много о томе. Не могу то ни да замислим, али знам да ће Бразил бити пун аргентинских навијача", рекао је Аргентинац.

"Желимо да испунимо снове наших навијача", додао је Меси.

На Светском првенству у Бразилу, од 12. јуна до 13. јула, Аргентина ће играти у Групи Ф са Босном и Херцеговином, Ираном и Нигеријом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи